Alhamdulillah! Google adsense dah aktif

Bayangkan perasaan anda....bertahun tulis blog, bila nak pasang iklan google dalam blog, kena reject?
Frust...itula yang akak rasa, serius kecewa..

Tapi hari ni baru akak perasan, yang google adsense dah aktif kat blog 

Happynya rasa....serius happy, tulis blog antara hobi akak, tapi jarang dapat update sebab kekangan masa.

Sibuk dengan urusan kehidupan seharian..suami, anak-anak, kerja...pendek kata memang sibuk sangat sekarang.

Lepas 2 bulan ni rasa lega sangat sebab lagi sikit je nak habis kuota service  pertama coway.
Ya...service coway memang ada minimum kuota setiap bulan.

Sekarang boleh tarik nafas lega sebab dah dapat buat temujanji dengan semua customer.

Kalau tak, memang susah hati, dah temujanji pun tak buat, macam mana nak servis ye tak..

Dah namapun kerja, mesti ada cabaran dan ragam tersendiri.

Moralnya dalam apa kerjapun, kena banyak sabar, sabar dan sabar.

Fikiran pula mesti kena positif, positif dan positif.

Asalkan Halal....dan kita minat dengan kerja yang kita buat 

0 Comments