Template blogspot mobile user friendly

Alhamdulillah, tak tahu nak cakap macam mana rasa syukur sangat sebab berjaya juga repair masalah teknikal blog ni.

Hari ni 2 masalah berjaya selesai, satu pasal Google analytic.

Google Analytic punya masalah sebelum ni data traffic dari Malaysia tak dapat dikesan.

Punyalah lama baru perasan tak ada data rekod dari Malaysia.

Yang kedua pasal Blogspot mobile template, sebelum ni kalau ikut yang asal memang tak user friendly.

Tengok template WordPress jauh sangat beza, WordPress memang user friendly template untuk baca blog guna henfon.

Lepas 3 jam mencari template, update data, akhirnya berjaya juga dapat template idaman.

Happy sangat bukan nya apa, ikutkan dah nak beli domain baru sebab nak guna template WordPress.

Alhamdulillah tak payah tukar sebab Blogspot pun boleh dapat yempcun macam WordPress.

Macam mana nak tukar? Tunggu entry akan datang 😘

0 Comments