Program Diet terpaksa Batal



Siapa yang ada terbaca post tentang cuka epal masa mula publish aritu mesti terbaca ada program Diet nak kongsi.

Maaf program Diet terpaksa batal sebab minggu lepas air di rumah ni tak ada.

Air kena catu seluruh kawasan, jadi nak mandipun kena catu , lepas senaman mesti nak mandi guna banyak air kan.

Sekarang bekalan air dah ok, so boleh la nak start semula diet.

Cuma plan diet terpaksa tukarla...Rasa nak start diet dengan puasa sunat/ganti dulu isnin, khamis.
Lepas tu baru design semula plan diet baru.

Plan asal diet,
1. Kurangkan pengambikan gula
2. Minum air kosong mencukupi
3.Detox Ambil cuka epal
4. Senaman 1 jam 1 hari

Dah buat pun sebenarnya, memang turun berat. Tapi bila air tak ada terus spoil semua, terutama senaman.
Apapun anda yang nak follow diet next time, jangan miss update terkini blog ya, kalau tak nak miss info boleh subscribe email ke blog.

Satu lagi yang penting mesti kena ada penimbang berat sendiri. Kalau tak ada beli kat lazada, murah.

Setiap post akan masuk dalam inbox anda, bila blog update.

Feel free polo me!

0 Comments