Label pada Epal


Terjumpa gambar dalam draft entri blog, tak ingat dah dapat dari mana gambar label ni. Memang biasa bagi blogger sebelum publish entri kita draft dulu post apa yang nak di buat.

Ikutkan banyak draft entri yang tak update, akhirnya terperuk dalam file draft. Ada yang dah makan tahun 😂 ini akibat bila mood menulis on off. Posting tak konsisten. 

Cuma agak baik tak berhenti menulis terus je, kira blog ni masih hidup lagi. Sikit lagi nak strike 1 juta traffic seo. Harap masih boleh kekal menulis walaupun jarang dan info pun sekadar uodate aktiviti hidup je. 

Manalah tahu satu hari boleh jadi pelepas rindu anak-anak pada mamanya andai ditakdir mama pergi dulu.

Dah melalut pasal hidup, bagi anda yang suka makan epal, boleh lah study label epal yang fab dibeli. Gmo ke tulen....

Gmo tu apa? boleh google 😉







0 Comments