Monday, 3 August 2015

Batu Karang dalam HempeduHmmm ramai juga rupanya pengidap sakit baru karang hempedu di Malaysia ni, antara keywords yang paling top dalam blog ni, batu karang. Sebenarnya ramai yang hantar email bertanyakan tentang penyakit batu karang.

Apa yang dapat ditolong saya cuba sehabis daya menjawab persoalan dari pembaca, memandangkan hanya orang yang pernah sakit faham kesakitan yang ditanggung pesakit.

Tapi kalau soalan mengenai boleh atau tak pesakit buat petua ini jika ada penyakit kronik yang lain, terus terang memang tak ada jawapan. Memandangkan saya bukanlah doktor ataupun ahli perawat alternatif, saya tak boleh bagi jawapan 'boleh atu tidak'.

Tujuan  info testimonial tentang buang batu karang ini dikongsi, hanya sebagai bukti petua tersebut memang menjadi. Alhamdulillah, setakat ini saya dah sihat dah tak kena serangan sakit lagi.

Walau macam manapun, petua ni tetap nak kena buat sekurang-kurangnya 2 kali setahun untuk memastikan kita 'menten' sihat.


No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
mamalinablog.com adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.