Monday, 24 November 2014

Idea Bisnes - Roti Canai dan Murtabak

Pada ibu-ibu di rumah, tahun depan GST dah nak mula, mama yakin mesti ada segelintir atau kebanyakan ibu di rumah mesti terfikir nak buat bisnes yang boleh bantu tambah pendapatan keluarga, betul?

Antara bisnes atau kerja yang ibu semua boleh dibuat dari rumah adalah makanan sejuk beku. Kalau ibu perasan permintaan untuk makanan sejuk beku ni memang sentiasa ada tau. Sebab mama dulu suka sangat beli roti canai frozen atau karipap frozen.

Biasa mama beli dekat kedai runcit je, bayangkan 10 biji hanya RM2.50, tapi harga dulu agaknya, sekarang mungkin dah naik harga.

Apapun kalau anda berminat nak buat roti canai dan murtabak tapi tak ada kemahiran, boleh baca ebook ni sebagai rujukan hingga bisnes anda sukses.

KLIKVideo Ebook Belajar Membuat Aneka Roti Canai dan Murtabak

No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
mamalinablog.com adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.