Pening nak letak iklan churp churp dalam blog!

Dah berapa jam mengadap churp churp, masih tak dapat nak letak iklannya dalam blog. Pening dah kepala ahkak ni tau...

Baca 3. 4 tutorial pun tak faham-faham lagi, stress mak. Macam mana nak buat ntah.

Sebab masa pun makin singkat, jap lagi en. asben dah nak pergi kerja jadi try letak sini je la...boleh ke? jadi ke?...cuba-cuba je la erk. @@

Iklan ni sedih tau... :(

Yang ni BeST!!! Cantik website dia :D

Yang ni kalau baru pindah rumah, memang syurga shopping di sini!! :)
Tiga iklan nak cuba masukkan nak jadikan widget tapi tak dapat...kalau buat backlink kat sini memang boleh, tapi kalau widget camno???

Saper boleh tulun?
~Alhamdulillah dah boleh dek non

0 Comments