Aduss...naya betul!



Semalam saya cuba upgrade ke g+, memandai-mandai, abis hilang gambar dari blog ni. Inilah akibat tak study dulu sebelum buat.

Terpaksalah saya upload satu-satu gambar yang dah hilang....letih mak..

Dah cuba nak short cut, tapi tak berjaya, en, asben cakap gambarnya tak hilang cuma tak boleh publish sebab sistemnya tak sama dengan yang baru.

Aihh..manalah ahkak tau pasal-pasal sistem ni, hm...sabo je la

~~minta maaf pada pembaca yang tak dapat info yang dikehendaki akibat dari masalah ini~ huhu sedang berusaha nak repair ni.

2 Comments

  1. sabar...tak per kita belajar dari pengalaman....salam kenal

    ReplyDelete
  2. cuba tengok dalam picasaweb, ada tak lagi semua gambar² tu.. rasanya still ada..

    ReplyDelete