Jom bawa anak ke Taman Tasik Perdana, KL

Kawan-kawan yang dok area KL ataupun luar KL, kalau tak ada idea nak jalan mana kat kl ni saya cadangkan bawala anak-anak pergi main taman kat tasik perdana, bukan apa taman permainannya memang besar dan bak kata adik, 'sawan budak kecik dapat main kat situ' heheh tak adala, taman permainannya agak besar dan  menarik, jadi pe lagi, bagi sesiapa yang tak pernah pergi boleh la plan pergi ujung minggu ni insya'Allah anak anda mesti happy,,,masuk free je ,,,jom survey dulu ~ ^^



Taman Tasik perdana ni sebenarnya luas, dalam ni ada banyak taman lagi, macam taman burung, taman rama-rama, taman rusa, taman botani, ada yang nak masuk kena bayar ada juga yang tak.

 Tempat makan? ada food courtnya, kalau nak jimat bawa bekal lagi baik hehehehe... ^^, selain bawa anak, nak bawa atok&nenek pun ok, boleh pegi melawat muzium islam, tugu negara, dll berdekatan juga kawasannya. Harap entry ni dapat membantu sesiapa yang takda idea nak jalan ke mana ujung minggu ni. 
~Adios~
 



0 Comments